Λίμα Buffer Superflex Τετράγωνη 120/180

Κωδικός: 31.043
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
2.50€

Οι κόκκοι της λίμας καθορίζουν τον βαθμό σκληρότητας της λίμας. Όσο πιο μικρός είναι ο αριθμός τόσο πιο σκληρή είναι η λίμα και επομένως κατάλληλη για αφαίρεση gel ή ακρυλικού. Όσο πιο μεγάλος είναι ο αριθμός τόσο πιο μαλακή είναι η λίμα και επομένως κατάλληλη για φινίρισμα και για γυάλισμα των νυχιών. Για τα ψεύτικα νύχια, συστήνουμε λίμες με σκληρότερους κόκκους. Για τα φυσικά νύχια προτιμάμε τις πιο μαλακές λίμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή
2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Προπληρωμή στην τράπεζα - Θα λάβετε τα στοιχεία για την κατάθεσή σας με την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο e-mail που καταχωρήσατε)
3. Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.
4. Μέσω PayPal (Σύντομα Διαθέσιμο)

Αποστολές

1. Τα προϊόντα που αγοράζει ο πελάτης θα παραδίδονται στην διεύθυνση την οποία δηλώνει ο πελάτης κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας.
2. Η παράδοση μιας παραγγελίας γίνεται από την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών Elta Courier.3. Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται ανάλογα από την περιοχή από 1-2 ημέρες, εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας.
3. Μόνο για αποστολές στην Κύπρο, για πληρωμή με PayPal, πιστωτική - χρεωστική κάρτα και τραπεζικό έμβασμα ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις:
  • Για παραγγελίες από 0 έως 5 κιλά και μικρότερες των 100,00 ευρώ η επιβάρυνση είναι 10,00 ευρώ.
  • Για παραγγελίες από 0 έως 5 κιλά και μεγαλύτερες των 100,00 ευρώ η επιβάρυνση είναι 6,00 ευρώ.
  • Για παραγγελίες από 5 έως 10 κιλά και μικρότερες των 100,00 ευρώ  η επιβάρυνση είναι 16,00 ευρώ.
  • Για παραγγελίες από 5 έως 10 κιλά και μεγαλύτερες των 100,00 ευρώ  η επιβάρυνση είναι 10,00 ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X