Όροι Χρήσης

Γενικά

Καλωσορίσατε στον δικτυακό τόπο www.trendycosmetics.gr

H εταιρία μας δραστηριοποιείτε στην εμπορία ειδών περιποίησης νυχιών, καλλυντικών, αισθητικής και αποτρίχωσης. 

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο και χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες αυτού, συνεπάγεται η ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με τους παρόντες όρους.
Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, www.trendycosmetics.gr, σύμφωνα με τις ανάγκες της.
H εταιρία μας εγγυάται για την ορθή απεικόνιση, πληρότητα και εγκυρότητα των πληροφοριών που προσφέρονται στην παρούσα ιστοσελίδα μέσω εικόνων, video και κειμένου υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών, τυπογραφικών ή άλλων σφαλμάτων, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή εξαιτίας διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας ή λόγω ανωτέρας βίας.

Εγγραφή Χρηστών
Κατά την διαδικασία εγγραφής ο χρήστης πρέπει να δηλώσει τα απαιτούμενα στοιχεία που του ζητά η φόρμα εγγραφής. Οι επαγγελματίες έχουν την δυνατότητα, δηλώνοντας την ιδιότητά τους στην φόρμα εγγραφής , να αγοράζουν τα προϊόντα μας σε προνομιακές τιμές. Για την πραγματοποίηση της παραγγελίας με τιμές χονδρικής ο επαγγελματίας χρήστης πρέπει να συνδέεται στο e-shop με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που έδωσε κατά την διάρκεια της εγγραφής του.  

Συμπεριφορά χρηστών
Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μας συμφωνεί:
1. Ότι δεν θα φορτώσει ή δεν θα αποστείλει οποιοδήποτε περιεχόμενο που είναι παράνομο, καταχρηστικό, απειλητικό, επιβλαβή, άσεμνο ή δυσφημιστικό, ή περιεχόμενο που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, δικαιώματα εμπιστευτικότητας, δικαιώματα δημοσιότητας και άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας ή περιεχόμενο που περιλαμβάνει ιούς ή οποιαδήποτε κακόβουλο λογισμικό
2. Ότι δεν θα προσπαθήσει να κερδίσει παράνομη πρόσβαση σε οποιοδήποτε κομμάτι της ιστοσελίδας ή του διακομιστή που την φιλοξενεί.
3. Ότι δεν θα παρέχει ψεύτικες πληροφορίες και δεν θα κάνει πλαστοπροσωπία άλλου προσώπου.
4. Ότι δεν θα αποστείλει ανεπιθύμητη ή ομαδική αλληλογραφία ούτε πολλαπλά αντίγραφα μηνυμάτων.
5. Ότι δεν θα επιχειρήσει να συλλέξει πληροφορίες για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Τρόποι Αποστολής / Πολιτική Παράδοσης
1. Τα προϊόντα που αγοράζει ο πελάτης θα παραδίδονται στην διεύθυνση την οποία δηλώνει ο πελάτης κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

2. Η παράδοση μιας παραγγελίας γίνεται από την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών Elta Courier.

3. Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται ανάλογα με την περιοχή από 1 'εως 3 εργάσιμες ημέρες. Η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει: 
  α) Κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση
  β) Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών
  γ) Σε περίπτωση ανωτέρας βίας
  δ) Εάν η περιοχή παράδοσης είναι εξαιρετικά δυσπρόσιτη.
  ε) Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας
Σε περίπτωση μεγάλου βάρους η παραγγελία ενδέχεται να σταλεί με μεταφορική εταιρία.

Τρόποι Πληρωμής
Ο τρόπος πληρωμής μιας παραγγελίας γίνεται με τους κάτωθι τρόπους:
  • αντικαταβολή
  • κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • πιστωτική - χρεωστική κάρτα
  • PayPal
  • μετρητά στο κατάστημά μας.

Νόμισμα Συναλλαγών
Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με ευρώ ( € )

Πολιτική Ακύρωσης Παραγγελίας / Συναλλαγής
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία του πρέπει να επικοινωνήσει με την εταιρία το συντομότερο δυνατόν με e-mail ή τηλεφωνικά. Εάν η παραγγελία έχει παραδοθεί από την εταιρία μας στην εταιρία ταχυμεταφορών για να αποσταλεί η ακύρωσή της δεν γίνεται δεκτή.

Πολιτική Επιστροφών
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει την παραγγελία του ή μέρος αυτής, τότε χρεώνετε το σύνολο των μεταφορικών της επιστροφής.
Σε περίπτωση παραλαβής διαφορετικού προϊόντος από αυτά της παραγγελίας, η εταιρία μας αναλαμβάνει να αποκαταστήσει το σφάλμα αναλαμβάνοντας τα έξοδα αποστολής.

Ασφάλεια Ηλεκτρονικών Συναλλαγών
Για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών, η επεξεργασία των στοιχείων της κάρτας σας γίνεται αποκλειστικά μέσω του συστήματος πληρωμών κάποιου εξωτερικού παροχέα (Paypal ή τράπεζα). Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήση με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Εμπορικά Σήματα & Επωνυμίες
Κάθε εμπορικό σήμα ή και διακριτικός τίτλος που αφορά τα προϊόντα της σειράς Trendy Color Cosmetics αποτελεί περουσιακό αγαθό της εταιρίας. Η εταιρία απαγορεύει αυστηρά σε κάθε οντότητα (φυσικό πρόσωπο, εταιρία, κ.α.) να χρησιμοποιήσει τα άνωθεν στοιχεία χωρίς την άδειά της.
X